
Ostračka veľkoústa
Micropterus nigricans
Obrovský predátor
| Vedecký názov | Micropterus nigricans |
|---|---|
| Veľkosť | až 75 cm |
| Kde žije | Východ a stred USA, juhovýchodná Kanada a severné Mexiko |
| V hre | Severoamerické Jazerá · Horská Bystrina |
Vedel si?
Horná čeľusť jej siaha až za oko. Na korisť číha pod brehmi a potopenými konármi.
Plávaj s týmto druhom (Ostračka veľkoústa) v Ember Reef



