
Biban cu gură mare
Micropterus nigricans
Prădător uriaș
| Nume științific | Micropterus nigricans |
|---|---|
| Mărime | până la 75 cm |
| Unde trăiește | Estul și centrul Statelor Unite, sud-estul Canadei și nordul Mexicului |
| În joc | Lacurile Americii De Nord · Pârâu De Munte |
Știai că?
Falca de sus îi ajunge dincolo de ochi. Își pândește prada de sub maluri și crengi scufundate.
Înoată cu Biban cu gură mare în Ember Reef



