
Forelbaars
Micropterus nigricans
Reusachtig roofdier
| Wetenschappelijke naam | Micropterus nigricans |
|---|---|
| Grootte | tot 75 cm |
| Leefgebied | Oosten en midden van de Verenigde Staten, Zuidoost-Canada en Noord-Mexico |
| In het spel | Noord-Amerikaanse Meren · Bergbeek |
Wist je dat?
Zijn bovenkaak reikt tot voorbij het oog. Hij overvalt zijn prooi vanonder oevers en gezonken takken.
Zwem met de Forelbaars in Ember Reef



