
Okounek pstruhový
Micropterus nigricans
Obří predátor
| Vědecký název | Micropterus nigricans |
|---|---|
| Velikost | až 75 cm |
| Kde žije | Východ a střed USA, jihovýchodní Kanada a severní Mexiko |
| Ve hře | Severoamerická Jezera · Horský Potok |
Věděl jsi?
Horní čelist mu sahá až za oko. Na kořist číhá pod břehy a potopenými větvemi.
Plav s tímto druhem (Okounek pstruhový) v Ember Reef



