
Guvid adormit întunecat
Odontobutis obscura
Prădător uriaș
| Nume științific | Odontobutis obscura |
|---|---|
| Mărime | până la 25 cm |
| Unde trăiește | Apele dulci din Japonia și insula Geoje din Coreea |
| În joc | Râurile Din Kyushu · Pârâu De Munte |
Știai că?
Se hrănește pe fundul apei, cu larve de insecte și alte animale mici. Masculii păzesc icrele.
Înoată cu Guvid adormit întunecat în Ember Reef






