
Sötét alvógéb
Odontobutis obscura
Óriási ragadozó
| Tudományos név | Odontobutis obscura |
|---|---|
| Méret | legfeljebb 25 cm |
| Élőhely | Japán édesvizei és a koreai Kodzse-sziget |
| A játékban | Kjúsú Folyói · Hegyi Patak |
Tudtad?
Fenéken táplálkozik: rovarlárvákat és más apró állatokat eszik. Az ikrákat a hímek őrzik.
Ússz együtt vele (Sötét alvógéb) az Ember Reefben






