
Donko
Odontobutis obscura
Jättimäinen peto
| Tieteellinen nimi | Odontobutis obscura |
|---|---|
| Koko | enintään 25 cm |
| Elinympäristö | Japanin makeat vedet ja Geojen saari Koreassa |
| Pelissä | Kyushun Joet · Vuoripuro |
Tiesitkö?
Pohjalla ruokaileva kala, joka syö hyönteisten toukkia ja muita pikkueläimiä. Koiraat vartioivat mätiä.
Ui lajin Donko kanssa Ember Reefissä






