
Perutýn ohnivý
Pterois volitans
Obrovský predátor
| Vedecký názov | Pterois volitans |
|---|---|
| Veľkosť | až 47 cm |
| Kde žije | Útesy Indopacifiku |
| V hre | Veľká Koralová Bariéra · Koralová Záhrada |
Vedel si?
Má osemnásť jedovatých ostňov. V 80. rokoch 20. storočia ho zavliekli k Floride a odvtedy ovládol západný Atlantik a Karibik.
Plávaj s týmto druhom (Perutýn ohnivý) v Ember Reef






