
Perutýn ohnivý
Pterois volitans
Obří predátor
| Vědecký název | Pterois volitans |
|---|---|
| Velikost | až 47 cm |
| Kde žije | Útesy Indo-Pacifiku |
| Ve hře | Velký Bariérový Útes · Korálová Zahrada |
Věděl jsi?
Nese osmnáct jedovatých ostnů. V 80. letech 20. století byl zavlečen k Floridě a obsadil západní Atlantik a Karibik.
Plav s tímto druhem (Perutýn ohnivý) v Ember Reef






