
Perutýn mesiačikový
Pterois lunulata
| Vedecký názov | Pterois lunulata |
|---|---|
| Veľkosť | až 35 cm |
| Kde žije | Západný Tichý oceán, od južného Japonska po Austráliu |
| V hre | Japonské More · Skalnatý Útes |
Vedel si?
Ostne v jeho plutvách obsahujú jed. Zvyčajne žije hlboko, asi v 130 až 170 m.
Plávaj s týmto druhom (Perutýn mesiačikový) v Ember Reef






