
Perutýn měsíčitý
Pterois lunulata
| Vědecký název | Pterois lunulata |
|---|---|
| Velikost | až 35 cm |
| Kde žije | Západní Pacifik, od jižního Japonska po Austrálii |
| Ve hře | Japonské Moře · Skalnatý Útes |
Věděl jsi?
Ostny v jeho ploutvích jsou jedovaté. Obvykle žije hluboko, zhruba ve 130 až 170 m.
Plav s tímto druhem (Perutýn měsíčitý) v Ember Reef






