
Rechin-taur
Carcharhinus leucas
Prădător uriaș
| Nume științific | Carcharhinus leucas |
|---|---|
| Mărime | până la 4 m |
| Unde trăiește | Coaste calde din toată lumea și departe în susul râurilor |
| În joc | Fluviul Amazon · Pădurea Inundată |
Știai că?
Îi merge bine și în apă sărată, și în apă dulce. Unul a urcat 4.000 km pe Amazon, până la Iquitos, în Peru.
Înoată cu Rechin-taur în Ember Reef



