
Stierhaai
Carcharhinus leucas
Reusachtig roofdier
| Wetenschappelijke naam | Carcharhinus leucas |
|---|---|
| Grootte | tot 4 m |
| Leefgebied | Warme kusten wereldwijd, en tot ver de rivieren op |
| In het spel | Amazone · Overstroomd Woud |
Wist je dat?
Gedijt in zout én zoet water. Eén exemplaar zwom 4.000 km de Amazone op, tot Iquitos in Peru.
Zwem met de Stierhaai in Ember Reef



