
Pește-papagal cu frunte abruptă
Chlorurus microrhinos
| Nume științific | Chlorurus microrhinos |
|---|---|
| Mărime | de obicei circa 80 cm |
| Unde trăiește | Recife din Insulele Ryukyu și Indonezia până în Polinezia Franceză, la 2–50 m adâncime |
| În joc | Triunghiul Coralilor · Peretele De Corali |
Știai că?
Paște alge și sapă în coral în timp ce se hrănește. Masculii adulți capătă o frunte abruptă și pot trăi 15 ani.
Înoată cu Pește-papagal cu frunte abruptă în Ember Reef






