
Căluț-de-mare
Hippocampus
O viețuitoare din fundal: atinge-o în joc ca s-o adaugi în atlas.
| Nume științific | Hippocampus |
|---|---|
| Mărime | 1,5–35 cm |
| Unde trăiește | Mări puțin adânci, cu coada încolăcită de un punct de sprijin |
Știai că?
Masculul poartă ouăle într-o pungă până la eclozare. Căluții-de-mare înoată în poziție verticală și sunt printre cei mai lenți pești.
Înoată cu Căluț-de-mare în Ember Reef
