Pește-papagal cu cucui
Scarus ovifrons
| Nume științific | Scarus ovifrons |
|---|
| Mărime | până la 90 cm |
|---|
| Unde trăiește | Recifele din largul Japoniei și Taiwanului |
|---|
| În joc | Marea Japoniei · Țărmul Cu Alge |
|---|
Știai că?
Adulții de ambele sexe au un cucui pe frunte. Puii nu au.
Înoată cu Pește-papagal cu cucui în Ember Reef
