
Zeebaars
Dicentrarchus labrax
Reusachtig roofdier
| Wetenschappelijke naam | Dicentrarchus labrax |
|---|---|
| Grootte | tot 1 m en 12 kg |
| Leefgebied | Oostelijke Atlantische Oceaan van Noorwegen tot Senegal, en de Middellandse Zee |
| In het spel | Egeïsche Zee · Zonnige Ondiepten |
Wist je dat?
Brengt de zomer door in estuaria, lagunes en riviermondingen en trekt 's winters verder de zee op.
Zwem met de Zeebaars in Ember Reef






