
Pettyes harcsa
Ictalurus punctatus
Óriási ragadozó
| Tudományos név | Ictalurus punctatus |
|---|---|
| Méret | legfeljebb 26 kg |
| Élőhely | Az Egyesült Államok, Dél-Kanada és Észak-Mexikó folyói és tavai |
| A játékban | Észak-Amerikai Tavak · Hegyi Patak |
Tudtad?
Az egész testét ízlelőbimbók borítják. A bajuszszálakon a legsűrűbbek: négyzetmilliméterenként kb. 25.
Ússz együtt vele (Pettyes harcsa) az Ember Reefben



